Mes de 40 anys d’historia

El primer càmping que es va crear a Sant Pere Pescador va ser La Gaviota l’any 1963. Fa quaranta anys el sector del càmping era pràcticament desconegut al nostre país i de mica en mica uns empresaris pioners van crear una indústria turística que no ha deixat de créixer i que avui en dia representa en conjunt el 0,4% del PIB de Catalunya. Cal destacar que el 50% de les pernoctacions de campistes es fan a la Costa Brava.

A finals dels anys 60 i principis dels 70, van iniciar la seva activitat la resta de càmpings de l’ACSPPLas Dunas (1968),Aquarius (1971), Las Palmeras (1973) i La Ballena Alegre(1976).

Inicialment, l’oferta de serveis del càmping era molt limitada als serveis mínims sanitaris, un petit bar i la recepció. Els anys vuitanta es va introduir una oferta més lúdica amb la creació de piscines, parcs infantils, pistes d’esport i també equips d’animació per a petits i grans. Els anys 90 van ser els de la modernització, es va ampliar l’espai de les parcel·les, es van millorar i ampliar els serveis i, a finals dels 90, es van crear els primers bungalous i mobile homes. Avui en dia, els càmpings ja disposen de tecnologia Wi-Fi a l’abast dels clients i una àmplia oferta de serveis. Actualment, els càmpings de l’ACSPP competeixen amb l’oferta d’hotels de 4 estrelles.